2021_RCO_vsichni_19092021_crop.jpg

Ragbyové akademie Yvese Perrota, bilancuje a připravuje nové akce v roce 2018

Vážení sportovní přátelé, rodiče, zákonní zástupci dětí, sympatizanti českého ragby, dovolujeme si Vás informovat o naší činnosti v tomto roce (viz přiložená Tisková zpráva v příloze).

Propojení mezi RAYP a Českou ragbyovou unií, přináší českému ragby nejenom možnosti pro zlepšení sportovní úrovně hráčů, kteří se zúčastňují našich akcí, ale také možnosti a propojení po ekonomické či společenské stránce. I díky takzvanému ,,Šťastnému prostředí - Happy Place", které je v rámci našich akcí samozřejmostí, došlo k projení ekonomických subjektů s Českou ragbyovou unií, zejména díky zapojení osobních vazeb mezi zákonnými zástupci a rodiči absolventů našich akcí s programy ČSRU.

My jsme velmi rádi, že jsme pomohli našemu ragby přitáhnout Generálního partnera - společnost KKIG, ale také další společnosti - Rail Reklam, Ondrášovka, Oskom, které mají chuť a zájem pracovat na společném cíli, kterým je zkvalitnění našeho sportu a kvalifikace na Světový šampionát v ragby v roce 2023 ve Francii. Pro příští rok pracujeme na ještě větším propojení současných společností a jejich možností, ale také připravujeme zapojení nových společností na pozici Partnerů do struktur ČSRU včetně možností, jak mohou přímo podpořit i vlastní ragbyové kluby a subjekty či programy.

Chtěli bychom Vám poděkovat za Vaši přízeň, kterou se snažíme vracet do našeho sportu hlavně tím, že se na našich akcích snažíme hráče rozvíjet nejenom po sportovní stránce, ale také po stránce mentální a společenské. Je samozřejmostí, že s hráči pracují i zahraniční trenéři pod dohledem pana Yvese Perrota.

Těm nejtalentovanějším se snažíme pomáhat splnit dětské sny o tom jak hrají a reprezentují české ragby v zahraničí. Díky spolupráci se Sportovním centrem v Maconu ve Francii, se mohou každoročně zapojit až dva mladí hráči do tzv. Centra Formace, které je úzce propojeno se studiem francouzštiny a studiem na střední škole. K dnešnímu datu zde evidujeme už 4 české mladé hráče (Lukáš Plocar - Ostrava, David Bureš - Dragon Brno, Vojtěch Vomáčka - Sparta Praha, Matyáš Rosecký - Tatra Smíchov), kteří se snad po svém návratu zapojí i do činnosti nových programů naší unie (DUKLA) a samozřejmě do mládežnické, ale především dospělé reprezentace České republiky, jako tomu je o jejich nedávných předchůdců (Albert Froněk - Olymp Praha, odchovanec Ríčan, Michael Neužil, František Balák - Tatra Smíchov).

Pro příští rok připravujeme několik dalších akcí, viz příloha 2018 na které si Vás či Vaše hráče, trenéry či sympatizanty klubu, dovolujeme pozvat. Více se o naší činnosti dozvíte na našich internetových stránkách - akademieragby.czZde můžete, mimo jiné, využít Fond podpory, který je určen pro přímou finanční podporu talentovaných hráčů a sourozenců z vícečlenných rodin.

Blíží se konec roku a je tedy příjemné bilancovat, ale důležitá pokračovat v započaté cestě, která pro všechny z nás vede ke zkvalitnění úrovně našeho sportu.

Závěrem si Vám všem, dovolujeme popřát příjemný předvánoční ruch, Vánoční a Novoroční svátky a do roku 2018, Vám přejeme hodně zdraví, elánu a spokojenosti.

 

Váš Karel Ševčík, Robert Šimák a Yves Perrot 

 

Tiskové zprávy

1 - Tisková zpráva - shrnutí akcí 2017

2 - Tisková zpráva akce 2018

3 - CF MACON

 

Plakáty