2021_RCO_vsichni_19092021_crop.jpg

Sportovní dopoledne v MŠ Blanická aneb " U nás je i na šišato rovně"

 

V úterý 8.9.2020 jsme zpestřili úvod školního roku našim malým kamarádům v Blanické školce. Pro děti jsme připravili sportovní dopoledne, během kterého plnili různé rugbyové disciplíny (slalom se šiškou, zhazování kuželů atp.). Po úvodním slovu našeho předsedy Dana, jsme dětem předali týmová trička a paní ředitelce Janě Malé dres nehrající kapitánky týmu dětí.

Po přesunu na zadní zahradu školky "naše pomyslné hřiště" jsme dětem ukázali, co obnáší jednotlivé disciplíny a společně se pustili do jejich plnění. V podání některých dětí občas došlo k úplnému přetvoření původních disciplín, což dělalo dopoledne ještě zábavnějším. Jak to dětem šlo se můžete podívat v galerii níže. Když byly všechny disciplíny splněny, děti nás naoplátku zapojili do svého světa her a "raubířiny". A po závěrečném focení pro nás byly příjemným překvapením odznáčky s logem Blanické, kterými jsme byli obdarováni.

Děti se následně přesunuly doplnit vydanou energii na oběd a náš organizační tým, zakončil dopoledne kávou, při které společně s paní ředitelkou naplánoval další společné akce pro letošní rok.

Rugby zdar!

Fotogalerie