2021_RCO_vsichni_19092021_crop.jpg

Vážení sportovní přátelé,

Děkovačka po přípravném zápase nováčkůchceme Vás touto cestou informovat o výsledcích kategorie U8 na regionálním turnaji, který se minulý víkend konal ve Vyškově.

Na turnaj jsme odjeli společně autobusem a odjezd byl tentokrát posunut o 15 minut a tak to stihli včas i největší zaspávači ....

 

Počasí bylo luxusní a všichni jsme se těšili, zda navážeme na výkony minulého roku, kdy jsme ve Vyškově vyhráli náš první regionální turnaj ( tehdy jsme byli ještě kategorie U7).

 

Náš první soupeř byla Ostrava. Tentokrát byla v plné sestavě, dobře bránila i útočila, přesto se nám podařilo v zápase zvítězit 5:1.

V následujících zápasech jsme převálcovali Bystrc ( 12:0 ) a Vyškov ( 11:0 ).

 

Nejtěžší zápas nás čekal ( letos již tradičně ) s Dragonem. Zápas jsme opět vyhráli a to v poměru 3:2. V zápase jsme udělali 30 skládek/ obraných zákroků, byl to tuhý boj s velkým množstvím maulů.

Celkově jsme na turnaji vyhráli všechna utkání a to s velmi vysokým celkovým skóre 31:3.

Výsledky turnajů se sice v kategorii U8 oficiálně nevyhlašují, ale kdyby, pak jsme byli zlatí !!!

Tím pozitiva tohoto turnaje nekončí.

Na tomto turnaji se nám podařilo dohodnout s ostatními trenéry a zorganizovali jsme přípravné zápasy pro začátečníky a mladší děti .

Za Olomouc do těchto zápasů nastoupili borci z U8 , jmenovitě Lukáš, Aleš, Jarda, Břéťa, Tomáš H., Martin a kluci z kategorie U6, Tomáš Ch. a Adam.
Z ostatních týmů se zapojilo 7 dětí z obou brněnských klubů.

Kluci si skvěle zahráli, padalo spoustu pětek a byly vidět i pěkné skládky.
Celou naši výpravy doprovázeli naši věrní fanoušci ( rodiče dětí ) a věřím, že jsme všichni strávili ve Vyškově perfektní sobotní den.

Rugby zdar !

Tomáš Krejčovský a Jiří Christa
Trenéři kategorie U8