2021_RCO_vsichni_19092021_crop.jpg

9. ročník Memorálu M. Dobrého v Olomouci pouze ve třech

Dne 28.8.2021 se konal 9. ročník Memoriálu Ing. M. Dobrého, který byl opě přesunut díky covidové situaci z jarního termínu.
Vzhledem k tomu se na turnaj přihlásili pouze 3 týmy a RC Havířov, Moravskosležší orli a domácí RC Olomouc.

 

RC Olomouc - Moravskosležští Orli (2:2)

Turnaj zahájili domácí borci proti orlům, kdy zápas probělh v bojovném duchu a skončil zaslouženou remízou 2:2. Zápas sice lépe rozehráli domácí, kteří se ujali rychlého vedení 2:0, ale zlepšený výkon orlů pomohl v 2. půli k vyrovnání.

RC Havířov - RC Olomouc (2:2)

Následoval zápas domácích proti klukům z Havířova, kteří byli posíleni o kluky z Říčan. Tito vlétli na domící tým a dostali je pod tlak a zaslouženě se dostali do vedení 2:0. Taktická porada o poločase vedla ke zlepšení hry a k vyrovnání na konečný výsledek 2:2.

Moravskosležští Orli - RC Havířov (4:2)

V posledním utkání se střetli borci z Havířova s Moravskoslezskými Orli a první poločas nasvědčovál tomu, že by mohl zápas skončit remízou. Orli však v 2. půli mocně roztáhli křídla a dočkali se vítězství 4:2, což jim zajistilo i vítězství v turnaji.

 

Před slavnostním vyhlášením jsme všichni společně popřáli našim spolubojovníků Jindrovi Holému a Míšovi Dobrému k jejich životnímu jubileu a darem dostali klubová trika, ve kterýchi byli ozdobou klubovny ve 3. poločase.

Ke končným výsledkům uvedeme, že bronzové medaile a to doslova si na krk pověsili kluci z Havířova, stříbrné medaile domácí mladíci a zlaté si odnesli Moravskosležští orli.

Děkujeme všem účastníkům za jejich sportovní výkony a věříme, že Miloš se shora díval a společně s našimi kamarády, kteří již nemohou být s námi na hřišti, tleskal vašim výkonům.

 

Rugby Zdar
DL

Fotogalerie

Celá fotogalerie z letošního ročníku zde: https://www.zonerama.com/RugbyOlomouc/Album/7573820