2021_RCO_vsichni_19092021_crop.jpg

Dívky podruhé v sezoně na "bedně", tentokrát 3. místo

V předešlých třech turnajích jsme pouze jednou odehrály turnaj, ve kterém jsme dívky mohly střídat.

Dívky odehrály na podzim v poháru dívek již 4 turnaje. Potřetí v řadě odehrály turnaj na hranici možností, ale opět úspěšně!

V prvním zápase proti Strong girls naše dívky ukázaly nejen sebevědomí, s kterým nastupují do turnaje, ale i se zlepšující se útočnou formací a nekompromisní a aktivní obranou. V zápase hustě pršelo, ale dívkám to nevadilo. Dívky překvapivě odehrály celé utkání až na pár momentů na polovině soupeře a jasně zvítězily 27:0.
V druhém utkání na nás čekaly pozdější vítězky turnaje "Kobylky" ze Smíchova. Výsledek utkání to byl krutý, protože to bylo naše nejhezčí utkání proti sehranému soupeři, ve kterém jsme podlehli 47:0.

Třetí utkání jako boj o Moravu. Tradiční moravský soupeř "tygřice" z Jihu Moravy naše dívky přehrály 33:7. Výsledek holky bolel! V utkání je zklamala individuální technika a vše co předtím fungovalo, jak v obranné, tak i útočné fázi.
Holky si pojmenovali chyby z předchozího utkání a v posledním utkání, zároveň utkáním o třetí místo věděly, že můžou na domácí půdě podruhé v sezoně stát na "bedně" i bez dalších opor týmu.

Zápas dívky začaly ve velkém stylu a rychlosti. Již v první minutě skórovala kapitánka Hanka Hubincová, která v utkání málem položila hattrick. Holky perfektně dodržely to, co jsme si před utkáním řekli a těžily z toho celý zápas Holky jezdily tam a zpět! Krásné akce na obou stranách, které naše dívky v těžkém terénu ubránily byli důležitou částí druhého poločasu, ve kterém si dívky pojistili jasné vítězství. Vítězství bylo o to sladší pro dívky, že dokázaly vyhrát bez obdržené položené pětky a to výsledkem 19:0.

 

Velké díky a klobouček všem hráčkám za přístup a výkon v turnaji !!

Dále gratulace hráčkám, které dokázaly skórovat a nejmladší hráčce Ivaně Plintové, která odehrála všechno, jak utkání v kat. U15, tak i U17.

Sestava

  • Alžběta Hájková (OL)
  • Hana Hubincová (c HAV)
  • Anna Kubíková (HAV)
  • Ivana Plintová (HAV)
  • Adéla Zelníčková (OL)
  • Kateřina Foralová (OL)
  • Olga Půčková (OL)

 

PN