2021_RCO_vsichni_19092021_crop.jpg

Dívky skvěle bojovaly v Babicích

 
Týmy dívek ze severní a jižní Moravy odjely v sobotu 19.9. 2020 na další turnaj série dívek v Babicích. Dívek bylo vzhledem k nemocem a obavám některých rodičů z epidemie málo.
5 bojovnic do 17 let však dokázalo nemožné. S  půjčenými hráčkami jižní Moravy a před zraky některých z rodičů těsně prohrály úvodní utkání s Petrovicemi. Konečný stav 12:17. Otevřené a vyrovnané utkání.
 
V zápase s jižní Moravou dívkám nestačili síly na mladé tygřice, které zvítězili 41:12. Po krásných akcích, dosáhly dvou položení.
 
V posledním zápase o umístění hrály naše dívky s dívkami z Velkých Popovic. V zápase o vše bylo opravdu na co koukat. Ještě hezčí a dramatičtější utkání, než s Petrovicemi. Týmy se vyloženě přetahovaly o vítězství. Před poslední akcí v utkání o 5.místo naše dívky vedly 26:24. 
V poslední akci utkání se zapůjčená hráčka právě z Popovic dostala k míči a nechtěně předala míč hráčce soupeře. Soupeřka toho využila a položila rozdílové body v utkání, ve kterém dívky podlehly 26:29, což byla za celodenní dřinu velká rána.
 
Především chceme poděkovat všem týmům za pomoc v turnaji. Dále velké poděkování od všech trenérů a trenérek severní Moravy a Čech 5 bojovnicím, které do Babic odjely a vybojovaly skvělé zápasy!

Sestava

  • Hana Hubincová (c)
  • Alžběta Hájková
  • Ivana Plintová
  • Anička Kubíková
  • Adéla Zelníčková
 
Po dvou turnajích při 6 týmech mají dívky 2. místo z Brna a 6. místo z Babic. Další turnaj hostí Strong girls Velké Popovice.
 
PN

Galerie