2021_RCO_vsichni_19092021_crop.jpg

Turnaj Mariánské Hory – Ostrava - 3. října 2015

Po delší pauze zapříčiněné naší neúčastí na CT ve Vyškově jsme vyjeli na první turnaj v sezoně do M. Hor v Ostravě. Po reorganizaci kat. nám zbylo 9 hráčů v kat. U12, což je přesný počet na hru. Přidalo se nám už i vhazování do autu nízké skládky a přesně umístěné kopy, které nesmí opustit hřiště. To jsou změny, kterým jsme přizpůsobovali tréninky posledních 14 dnů a spolupráce s U10 nám opravdu šlapala výborně.

Bohužel do Ostravy se nám podařilo odjet pouze se 7 hráči. Toto „torzo" v sestavě s jedním debutantem Jakubem Náplavou odehrálo pouze dva zápasy, kvůli ne moc dobře zvládnuté organizaci, která byla v Ostravě vždy lepší. Týmů se zúčastnilo v naši kat. celkově 7.

První zápas jsme sehráli s Vyškovem. Zápas byl po celou dobu otevřený a my docela dobře bránili, ale Vyškov ukázal sílu a zkušenosti. Prohra 0:5 krutá, vzhledem k podanému výkonu. Druhý zápas až na ojedinělé akce v obou poločasech a individuálních průnicích jsme vypustili a doslova nehráli. Toho zkušený Dragon využil a pohodlně navyšoval skóre. Konečný stav 0:7.

Děkuji za poslední 3 týdny Všem, kteří se podílí na práci s mládeží zejména trenérům a rodičům. Zvláštní gratulace Kubovi k prvnímu dobře zvládnutému turnaji v životě!

Sestava

1. Jakub Karásek ©
2. Dominik Školout
3. Jakub Náplava
4. Matěj Hubl
5. Filip Novák
6. Filip Mlejnek
7. Jiří Camfrla
8.
9.

Olomouc – Vyškov 0:5 (0:3)
Olomouc – Dragon 0:7 (0:5)

Turnajové skóre: 0:12 (0-0-2)